Бившият съквартирант от риалити формата „Биг Брадър” – Мило, се жени.

След като именно шоуто стана причина той да се раздели с бившата си съпруга Елена, днес Миро е открил своята нова половинка, с която да продължи напред.
Той самият потвърди тази информация пред списание “Story”.

С избраницата му са заедно от няколко месеца. От думите на Миро става ясно, че той й вярва до край и допълва, че има доверие в нея до такава степен, че е готов да й предложи брак.

Припомняме, че самият той неведнъж е заявявал, че смята сватбите за отживелица, признава, че познава доста добре жените и мечтата на повечето от тях е да се видят като булки.

Той пък от своя страна обича да глези приятелките си, така че вероятно няма да лиши новата си избраница от това удоволствие.

На този етап бившият съквартирант предпочита да запази името на своята изгора в тайна, на заявява категорично, че не е бизнес партньорката му Катя Дюлгерова.

Е, която и да е тя, екипът на Правда.бг пожелава на бъдещото семейство много дълъг и щастлив семеен живот.

Припомняме, че Найден се бе заел да намери половинки на всички свои приятели от риалити формата. Първата му жертва бе Пацо, който бе последван от македонеца Лестер. Нед публикува мобилния му номер в социалната мрежа, но малко по-късно го изтри заради големия наплив от кандидатки.

Според запознати, следващите, които трябва да се готвят да попаднат в списъка на Найден, са тризначките.

източник: pravda.bg

Leave a Comment