Едни от най-големите хитове на поп певеца Миро се оказаха крадени. Треньорът от „Гласът на България“, който само преди няколко седмици представи поредния си хит „Сувенир“ по нищо не отстъпва на колежките си от поп фолка. Както се оказа едни от най-големите хитове на певеца са със „заета“ музика от чужди звезди. При това изпълнителят само леко е сменил аранжимента, преди да ги лансира като свои.

Фенове на певеца първи протестираха срещу плагиатските му набези. Почитателите на Миро твърдят, че песента му „Убиваме с любов“ копира почти напълно музиката на един от хитовете на Il Divo“ La Vida Sin Amor“. При това песента бе сред предложените за участие на „Евровизия“ през 2010 година.

В последния си хит Миро също е копирал известен изпълнител, но този път от Франция. Един от най-старите хитове на поп певеца Марк Лавоан се оказа „зает“ от Миро за новия му сингъл „Сувенир“.

Парчетата толкова си приличат, че някои дори решиха, че става въпрос за едно и също парче. Самият Миро засега не е коментирал факта, че е плагиатствал, но някои от феновете му открито се възмущават по форумите. Още повече, че певецът от години се опитва да докаже, че е над нещата и залага само на авторски проекти.

източник: kliuki.net

Leave a Comment