Миро разкри игрите в „Биг Брадър“. С риск да остане без хонорар и да се яви на съд, заради разкриването на задкулисните игри брадърът проговори за случващото се зад стените на Къщата. По думите му играта в Къщата е нагласена. И всъщност Биг Брадър казва на участниците кого да номинират.

Разкритията на съквартиранта не са нещо ново, но за пореден път потвърдиха слуховете, че шоуто е нагласено, а sms-ите, които се изпращат за подкрепа на съквартирантите нямат никакво отношение към крайния резултат. Така вместо Сани, още първия път излязъл Пацо, който три пъти бе вкарван отново в игра, за да заплита интриги в Къщата.

Междувременно стана ясно и споразумението между Стойка и Големия брат. От известно време упорито се говори, че пловдивчанката ще прибере парите и ще отиде на финала. Тя не спира да разиграва театри в Къщата, а скандалът й с тризначките, бе изфабрикуван от нея. Освен това брадърката определено е сред най-лансираните участнички в играта. Нищо чудно предвид този факт в крайна сметка да прибере голямата награда, пишат от lifestyle.ibox.bg.

И въпреки че из форумите беснеят срещу Стойка и искат да си тръгне от шоуто, вече се правят залагания, Цеце или Лестер ще си тръгне довечера и утре. А брадърката със сигурност ще остане за големия финал.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment