Слави Трифонов изпрати “Бясната” в Небитието

Дали в последно време Слави Трифонов много бързо се засища от по-нестандартното дамско присъствие в своето шоу или все още прави различни експерименти в стремежа си да открие подходящото създание то женски пол, което ще вдига рейнинга на авторското му предаване в дългосрочен план, защото ще се харесва на многобройната му зрителска аудитория?

Преди време Слави Трифонов покани нашумялата Кобилкина да раздава различни лични и искрени съвети на публиката как да се наслаждава на заложеното от природата във физическото тяло.

Но не след дълго Слави показа вратата на мадам Кобилкина. Носеха се множество слухове, че тя започнала да се пазари за доста по-висок хонорар, а свидливият плевенчанин не обичал да се повдига темата табу. Но е възможно това да е най-удобният предтекст, а причината – нисък зрителски интерес.

Сега и русата надарена фея от Дупница също получи червен картон. Сашка Васева се поразвихри из студиото на Слави, припомни какви огромни балкони има. Позаголи другите си прелести, напомни, че яркият грим понякога стои добре, друг път плаши и хоп…  Край!

Какво предстои? Ще видим в следващите издания на “Шоуто на Слави“!

Източник:chudesa.net

Leave a Comment