Изборът на Нанси Карабойчева за победителка в тазгодишното издание на Мис България предизвика доста оживени дискусии. Много от феновете смятат, че победата на блондинката не е заслужена, тъй като е имало много по-красиви претендентки от нея. Самата Нанси засега отказва коментар по въпроса дали вотът на зрителите е правилен или не. Сладураната от село Юнаците обаче получи неочакван удар под кръста. И то не от къде да е , а от собствената й сестра.

Тийнейджърката, която активно подкрепяше кака си на финала на конкурса, определено впечатли зрители много повече от самата Нанси. “Прекрасна е!”, “Изключителна, в пъти по-красива от Нанси”, “Сестра й е на светлинни години от нея”, сипят възхвали потребителите. Нещо повече, феновете поискаха да видят хубавицата в някое от следващите издания на Мис България. “Пращайте сестрата на Мис Свят, не Нанси. Имаме по-големи шансове с нея”, настояват форумци.

Разбира се, тъй като малката е едва на 13 години, до този момент все още има доста време. Предвид естествената й красота и чар обаче феновете настояват момичето задължително да се яви на конкурса веднага щом навърши необходимата възраст. “Не само ще го спечели, ами ще ги разбие на Мис Свят”, убедени са потребителите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment