Тези неща (гърдите ми) може да ги вижда само мъжът ми,  заяви в „На кафе” Антония Петрова, която гостуваше на Гала  по повод поредната си титла „Мисис Русия 2013″.

Антония довери,  че е много стриктна, когато се снима по какъвто и да било повод и отбягва фриволните фотоси, дори когато са направени в приятелски кръг за спомен, или пък съпругът й я снима от сантиментални чувства или от любов. Човек никога не знае кога една снимка може да изтече в интернет пространството и да стане за резил. Не съм привърженичка на голите фотоси, призна тя.

Тялото ми не е грозно, нямам от какво да се срамувам, но просто в мен има задръжки и смятам, че една жена може да спечели всякакви титли за красота, без да й се налага да се съблича чисто гола. Напротив. Антония Петрова1Облеклото й трябва да е загадъчно и да открива, но и да скрива част от нея. На мен лично някои манекенки ми звучат вулгарно, когато позират за списания както ги е майка родила с по някое парцалче, метнато между краката, а понякога и без него. Може и да е старомодно разбирането ми, не знам. Петрова се беше появила в студиото по къси впити панталонки на сърчица, които очертаваха тялото й и показваха перфектинте й крака. Тя си призна, че освен с консултантската си кантора и конкурси, се занимава и с благотворителност. Съпругът й учредил на нейно име благотворителен фонд и тя избирала на кого да помага. В момента целевата й група били умни деца от социално слаби семейства, което искат да продължат образованието си. Тя с удоволствие им отпуска стипендии, но и следи дали учат, или просто пилеят парите. Ако отпаднат от учебното заведение, стипендията също отпада. Върша благотворителност от години, но не шумя, защото какво добро ще е това, с което се тръби и дивиденти получава дарителят? Тези неща трябва да се вършат тихо, допълни тя. Без камери и прожектори.

източник: skandalno.net

Leave a Comment