Джулиана Гани – новата Мис Силикон буквално прелива!

Толкова е пищна, че на жури и публика свят им се зави при избора.

Явно тази година изборът се спря на по-тунингована участничка, която прати в земята предшественичката си Десислава Младенова.

Джулиана е със завидно количество силикон по себе си, забеляза Kliuki.net, и публикува кадри в опасна близост до прелестите й. Тя има общо 8 операции до тук и все нещо не й стигало, но пък този път удари джакпота и най-сетне спечели мечтания конкурс.

Джулиана Гани се явява от няколко години и все я изпреварват, но този път беше окичена с лентата на Мис Силикон, което много я радва.

Като бонус тя получи награда от 10 хиляди лева, които нищо чудно скоро да вложи в поредните подобрения по себе си, коментират я вече зад гърба. Като видите снимките, сами ще се зачудите повече накъде, но винаги има, а после гледката става все по-комична…

Джулиана Гани обаче няма намерение да слуша хората и се гордее с визията си. При нея всичко е натъпкано с изкуствен материал – устни, деколте, лице, коса. Изглежда, че жени като нея се радват на особен интерес от страна на силния пол, иначе защо ще го правят, питат се мнозина.

Каквато и да е истината, преценете сами и се убедете как новата Мис Силикон Джулиана Гани прелива отвсякъде!

източник: kliuki.net

Leave a Comment