Симпатичен мустак номер едно Милко Калайджиев призна, че изкарва парите си с отглеждане на селскостопански култури като дини, пъпеши и грозде. Въпреки че у нас е известен като поп – фолк певец и откривател на таланти за ориенталската музика, той учудващо призна, че всъщност в шоубизнеса повече вкарва, отколкото изкарва.

„Често съм чувал да говорят за мен по този въпрос и да се питат защо не си гледам пеенето, а се занимавам с работа. Ами защото в музиката ми е кефът, а другото – ето това е работа. Взел съм и язовир под аренда, където гледам риба. Сега е труден момент, защото всеки момент трябва да започнем захранката. Имам си човек и той само казва – трябва ми това, трябва ми онова. И с бостана е същото. Там пак си имам ортак, който вършее с трактора и сеялката, а аз реализирам продукцията на пазара” – споделя Милко Калайджиев.

Певецът разкрива, че мечтае да се вреди за помощи от ЕС, за да направи язовира си като истинско райско кътче за семеен риболов. Плановете му включват изграждане на градинки, беседки, барбекю и така нататък. Наред със селскостопанския труд, Милко Калайджиев не забравя и певческата си кариера. Тази година му предстои да издаде нов албум, в чието промотиране трябва да вложи много средства и труд.

Милко Калайджиев още не е простил на жълтата преса за последния скандал, който заформиха около него. Припомняме, че преди две или три седмици изданията гръмнаха с новината, че хванал на калъп жена си Маргарита с нейния дългогодишен любовник. Оказва се, че това не е вярно, а сега със съпругата си полагат общи усилия за техните близнаци Алекс и Антонио, които сега завършват 7 клас и трябва да кандидатстват в ново училище.

източник: skandalno.net

Leave a Comment