Този път мисля да се женя за последен път. Истински искам да имам детенце. Не знам откъде ще бъде съпругата, защото има две деца, които обичам“. Това разкри Димитър Маринов – Митьо Пищова при гостуването си в предаването „Карбовски: Директно“ по Нова телевизия.

Той поясни, че в момента ходи с две хубави жени и не знае с коя точно ще сключи брак. Знае обаче едно: „Която се реши да има дете с мен. Искам да се оженя, да имам детенце и да живея като нормален човек.“

„Сватбата ще се проведе в Банско при моя кръстник Върбан Даков. Той ще ми бъде кръстник до края на живота – на децата, на мен, и той ще поеме сватбата, защото аз съм беден. Взимам пенсия по болест от 120 лева. Благодарение на Върбан Даков съм в добро здраве, много бях зле“, разкри Пищова.

Той разкри и подробности защо е бил „поръчван“ два пъти.

„Скарах се с едни хора, едни руснаци. Ставаше въпрос за един имот и за пари. Пари, колкото 4 модерни коли. Дадоха ми ги да правя хотели, пък аз единия хотел забравих да го направя. Купих земята в Арбанаси, а хотела забравих да го направя. Парите отидоха за купон. Руснаците ме попитаха кога ще бъде готов, аз им казах, че не е започван“, обясни Митьо Пищова.

Подробностите също не бяха спестени: „Получих няколко малки патрончета. Бях разпорен като агънце. Даже в момента ми излиза патрон от стомаха. Ако излезе, докато съм жив, ще си го запазя за спомен.“

Митьо Пищова заключи, че всичко това не си е заслужавало, но 94-та годините били много весели – „певици, музики, агнета, прасета, цигулки“.

Вторият опит за покушение над Пищова бил, когато му гръмнали колата, защото предал „едни „добри“ хора на държавата“.

„Трети път не са ме гърмели, надявам се и да не ме“, заключи Пищова и побърза да допълни, че сега няма причина да го стрелят, тъй като е беден, болен и проси от бизнесмени.

„Вече не давам пари на момичетата. Нямам нищо. За нищо не ставам, станах на 58 години. Животът ми свърши. Имам всеки месец лекарства за 480 лева. Живях като шоумен и ще умра като бедняк“, категоричен бе Пищова, който разкри, че бил много болен и се лекувал дори в чужбина.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment