“Варненски селянин” беше най-мекото определение, което рапърът използва за колегата си

Невиждан сеир спретна Мишо Шамара в ефира на ТВ7 снощи. Мишо Шамара беше поканен в студиото на “Къртицата”, за да коментира скандала между 100 Кила и Емануела като човек, работил с рапъра. Само че Шамара тотално забрави за какво всъщност е повикан от Иван и Андрей и превърна изданието на шоуто в арена на собствената си злоба и завист към Килата.

“Какво да очакваш от един варненски мангал, той е просто едно селянче, което се опитва да прилича на мен”, бълваше злобата си Шамара. Варненецът използва и редица други, много по-обидни епитети, които по разбираеми причини не можем да цитираме. Дори и свикналите да се справят в какви ли не ситуации Иван и Андрей се видяха в чудо с гневните изблици на Шамара. Най-накрая Андрей не издържа и го помоли да млъкне. Това изглежда обиди имащия се за голяма звезда Мишо и той най-демонстративно напусна студиото.

Зрителите на епизода останаха възмутени от безобразното поведение на рапъра. “То е ясно, умира си от яд, че в момента Килата е на върха, а той е никой”, коментират феновете. Публична тайна е, че двамата варненци от години са в тиха война. Мишо Шамара не може да понася бившето си протеже като за всички е ясно, че причината е завист към успехите на Килата през последните години. Завист, която ескалира в снощния епизод на “Къртицата” и направи Шамара за смях пред цяла България.

източник: kliuki.net

Leave a Comment