Андреа покани Венета Райкова, за да даде интервю и го направи в дома си, смятат фенове, които припознаха този кич в неин стил!

Kliuki.net публикува въпросните снимки, изумили тотално околните в мрежата. Андреа напоследък става все по-хитова или поне по отношение на скандалите, в които се замесва. Венета Райкова пък реши, че певицата е много удачна за старт на новия сезон на „Горещо”.

Андреа тъкмо щяла да налее пожар в историята с Божинови, а и да се изфука с успехите на половинката си Кубрат Пулев. Блондинката е изключително доволна, че ще натрие носа на Николета, която сега е сама, а Валери обяви, че официално са разделени.

Двете отдавна са във вражда и то точно заради футболиста… Сега пък нейната приятелка Моника Валериева го е оплела в мрежите си, въпреки че и тя и той засега отричат. „То и преди Валери казваше, че е сам, след като изневери на Алисия, а после взеха да се появяват компромати с него и Николета…”, съмняват се потребители.

Това, което обаче им привлече вниманието, беше префърцунения дом на Андреа. Дали това наистина е мястото, където живее пайнерката, засега не може да се каже, но според мнозина си пасва идеално на вкуса й. „Тези масивни дивани, цветовете, целият интериор си е баш за Андреа!”, смятат потресени от обзавеждането. Венета Райкова пък доволно позира на фона на баровската обстановка и отсега е готова да гърми шампанското, когато довечера ще удари рейтинг до небесата.

Вижте сами къде Андреа покани водещата Венета и какъв кич само!

източник: kliuki.net

Leave a Comment