Черната Златка лъсна с огромни ходила и кофти обувки!

Може да е много ефектна тук, но само един детайл беше достатъчен, за да й навлече множество подигравки, видя Kliuki.net.

Срамът на Златка Димитрова е голям, а околните не спират да я обсъждат. Краката на Злати се оказаха доста извън модерните сандали, които е нахлузила, и тя определено си създаде поводи за смях зад гърба й.

Като се прибави фактът, че всичко това се разигра навръх рождения й ден, а гостите бяха достатъчно, за да забележат резила й, може да си съставите сами изводите… Дали на Златка й е трудно да си намери подходящи обувки, не се знае, но със сигурност е сгафила с тези, твърдят модните критици в мрежата.

Плейметката поначало е една от най-одумваните звезди у нас, защото не един или двама подценяват нейната интелигентност, вкус и желание за слава. От друга страна, Златка е обичана, защото е естествена и винаги усмихната. В крайна сметка дори да се е издънила с облеклото си, не е толкова фатално, нали?! По-важното е, че тя има своите фенове, които винаги й симпатизират, даже и в най-неловката ситуация.

Вижте сами как Черната Златка стана за майтап с тези обувки!

източник: kliuki.net

Leave a Comment