Галена въвежда нова мода. Изпълнителката захвърли марковите тоалети и стилните рокли и реши, че ще ходи по анцузи на участия. В късните среднощни часове изпълнителката обикаля столичните булеварди със сив анцуг и маратонки, сякаш отива на раздумка при съседката, а не на концерт пред почитатели.

Фолк звездата бе изловена от фенки да се подвизава в подобен неглижиран вид по време на участие. Буквално минути преди да се появи на сцената изпълнителката бе засечена да се разхожда по анцуг.
Спортният панталон в сиво, допълнен от сиво горнище, при това доста късо, никак не предпазваше певицата от нощния студ. На Галена обаче не й пукаше и тя доволно се щракна с почитателка, преди да се вмъкне в клуба.

За щастие певицата не излезе в този си стил пред тълпата в клуба на Коцето, а се преоблече подобаващо. Самият факт, че е прекосила половин България така и спокойно се разхожда из столичните булеварди в този вид, обаче хвърли в изумление феновете й.

Наскоро певицата пусна своя модна линия, която бе определена като еталон за стила на съвременната българка, а Галена получи адмирации стилните си решения. Модната диктаторка обаче хвърли в недоумение почитателите си, които я видяха в крайно неглижиран вид, да кръстосва столичните булеварди по анцуг, точно преди участие.

източник: kliuki.net

Leave a Comment