Бет365 България

Можем ли да затваряме спортните залози на Bet365 България през мобилното си устройство?

Това е актуална опция, която можете да използвате, стига срещите да са записани като такива, които имат тази опция. Да припомним какво е затварянето на залог. Обиграните фенове твърдят, че това е опцията, която може ви отърве от доста загуби и ще гарантира много печалби. Така можете да вземете печалбата си на живо, преди да са приключили срещите, за което е достатъчно само цъкването върху един бутон. През мобилната версия това се осъществява от раздела „Моите залози“.

Могат ли да се удвояват залозите в мобилната версия?

Определено отговорът на този въпрос е положителен. От  Bet365 онлайн са предвидили и това. Първият ви залог посредством мобилната версия на сайта на Bet365 може да се удвои. Има минимална и максимална сума на залога- минимум 2 лева и максимум 50 лева. След като направите залога си, на имейла ще ви бъде предоставен код, който е нужно да въведете в акаунта си. След като направите това, ще получите бонуса си във вид на безплатен залог съобщават BgBets.

Не  пренебрегвайте и множеството други оферти на Bet365 България, всички залози, които правите с мобилното си устройство, са актуални и за тях. Сега важат поне десетина възможности за допълнителни придобивки. Налични са и офертите за бонус за вашия  пръв депозит, ако на практика сте нов играч. Bet365 винаги предоставя на своите нови играчи най- привлекателния бонус – сто процента към сумата, която депозирате до 100 лева. За конкретните условия и актуалните предложения за бонуси и промоции можете  да научите от сайта на букмейкъра. Ако нещо не ви е напълно ясно, можете да се допитате ди съпорта на компанията.

Leave a Comment