19-годишна шофьорка с огромен джип направи страшни бели, защото за жената няма прегради!

Момиче на 19 години, което управлявало огромен и мощен джип, изгубило контрол над возилото, докато минавало по Арабския мост в Карлово.

Блъснала пешеходка на 53 години, която паднала в пропастта под моста, писаха в БЛИЦ.  Джипът избил част от парапета на моста и увиснал над пропастта. Изглежда ударът е бил прекалено силен, защото железата от моста били изкъртени и паднали долу.

Очевидци, станали свидетели на  страшната сцена, позвънили на тел. 112 и потърсили помощ. На мястото на зловещия инцидент пристигнали пожарникари, линейка и полиция.

Пожарникарите извадили 53-годишната пешеходка от 4-метровата пропаст. Жената е със счупен крак. Вече е настанена в болница и няма опасност за живота й. Пешеходката  извадила огромен късмет, защото е можела да загине!

19-годишната шофьорка била толкова изплашена от станалото, че не знаела как да реагира. Стояла панирана на едно място и само криела лицето си с ръце.

Все още не е подадена информация от РПУ – Карлово дали 19-годишната шофьорка е употребила алкохол или станалото е чиста случайност. Не за първи път коментираме въпроса, че мощните превозни средства крият огромни рискове за опитните шофьори, а какво остава за онези с малък опит и стаж.

източник: chudesa.net

Leave a Comment