Наследничката на Илияна Раева Славея Сиракова категорично опроверга слуховете, че е болна от анорексия. Красавицата дори си пусна снимки, за да докаже, че това въобще не е вярно.

Хубавелката тези дни позира оскъдно облечена, само и само да разсее всякакви съмнения, че се е поболяла от глад. И вместо кокали покрити с кожа, Славея показа такива извивки, че замая главите на мъжете в социалната мрежа.

Красавицата не само е спряла да слабее, но вече може да се похвали с по-пищен бюст и закръглено коремче. И така сложи край на спекулациите относно теглото си.

Преди няколко седмици Славея си пусна снимки, на които позира видимо по-слаба и със стърчащи ребра. Фотосът даде повод да се заговори, че Сиракова е болна от анорексия, а майка й се чуди как да я излекува и да й помогне да се справи с манията си да пази талия. Тогава красавицата реагира със смях, но приятелите и феновете й сериозно се притесниха, че може би наистина е болна. Самата Славея в крайна сметка реши да опровергае тревогите им, като си пусна снимки, на които изглежда в перфектна форма и абсолютно здрава.

източник: kliuki.net

Leave a Comment