Сагата за Хари Потър отдавна приключи и е нормално Даниел Радклиф да изглежда различно от познатия образ на момчето-магьосник.

Даниел Радклиф наистина е много променен, но промените, които се случват с него, не радват поклонниците му. Съдейки по последните му снимки, актьорът е преуморен и има нужда от почивка. А може би и от лечение?

Наскоро папараци засякоха актьора да излиза от лондонския театър Noel Coward Theatre. Даниел Радклиф играе главната роля в една от театралните постановки и е нормално след спектакъла да е уморен, отбелязват от www.eg.ru . Но външният вид на актьора говори не само за умора след работа. Актьорът бил превъзбуден, от него се леела пот. Около очите му имало тъмни кръгове, лицето му изглеждало бледо и измъчено. По всичко изглеждало, че Даниел Радклиф има здравословни проблеми и се нуждае от лекар.

Говори се, че звездата Хари Потър се е пристрастил към забранени вещества. Освен това е известно, че Радклиф много го тегли към чашката. Самият актьор не е крил, че след световния успех на поредицата за Хари Потър се е отдал на разгулен живот. В продължение на няколко години той търсел наслади и бил очарован от живота на знаменитост, така както си го представял. Умението да се наслаждаваш на живота изведнъж се оказало тясно свързано с употребата на алкохол.

“Аз не разбирах, че такъв живот изобщо не ми подхожда” – признава сега актьорът. Пиянските му изцепки само по една случайност тогава не станали достояние на публиката. Актьорът се кълне, че с това отдавна е свършено – но когато гледаш снимките му сега, трудно можеш да повярваш на подобно твърдение!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment