8-годишен малчуган спечели джип и агне от шоумена.

Победителят в „Разсмей Слави“ вече е известен. 8-годишен малчуган успя да грабне сърцето на водещия и да го разсмее измествайки дори професионалисти. С умението си да разказва вицове малчуганът разсмя Слави до сълзи и спечели публиката.

8-годишният Димитър Андреев пребори конкуренцията с умението си да разказва вицове. Слави обаче връчи ключа от автомобила на майка му, тъй като за малкия победител е все още твърде рано да шофира. Митко е ученик във втори клас в столично СОУ. Но вече знае точно какво ще направи с голямата награда от шоуто, пишат от Lifestyle.bg.

Снощи той сподели, че вече има планове какво ще прави с наградата. Колата ще бъде продадена, а парите ще бъдат поставени на влог, за да може след време да ги използва за обучението си. Що се отнася до агнето, то ще отиде в Банкя, като подарък на баба му. Така малчуганът смята да се разпореди окончателно с наградата си.

Малкият Димитър бе сред най-малките участници в конкурса. В шоуто се състезаваха кандидати от всички възрасти, като сред участниците имаше професионални комици, актьори и дори певци. Всички те обаче не успяха да засенчат 8-годишния ученик, който спечели публиката с широка усмивка и уникалния си талант да разказва вицове.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment