Една от най-обсъжданите жени в светското пространство отново напомни за себе си. Моника Валериева, моделката, която стана известна с това, че успя да накара Валери Божинов да изневери на Николета Лозанова, изглежда вече е намерила заместник на футболиста. Близки до Моника издават, че тя все по-често е забелязвана в компанията на млад бизнесмен от Бургас.

От kliuki.net успяхме да намерим снимка на новата двойка, на която двамата действително изглеждат доста влюбени. И потвърждават слуховете, че сърцето на моделката вече е заето. Кой обаче е мъжът, успял да заеме мястото на Валери Божинов? Според запознати неговото име е Деан Дачев и е един от най-богатите мъже в родния си Бургас, научиха от Блясък.

Младежът има повече от преуспяващ бизнес, а в допълнение притежава и една от най-оборотните дискотеки в морския град. Негови приятели издават, че Деан бил сериозно хлътнал по моделката и не пропускал възможност да бъде близо до нея. От своя страна Моника също демонстрирала, че се наслаждава на миговете, прекарани с него.

Очевидно дружката на Андреа е успяла да възстанови накърненото си его след унижението, нанесено й от Валери Божинов. Припомняме ви, че двамата преживяха бурна афера като колата на футболиста неведнъж беше засичана пред дома на моделката. След това обаче футболистът не само, че се отрече от връзката им, ами дори заяви, че с Моника въобще не се познават.

източник: kliuki.net

Leave a Comment