Безспорно в последните месеци името на Моника Валериева е доста често коментирано в светското пространство. Моделката, която доското беше популярна просто като най-добрата приятелка на фолк певицата Андреа, вече успя да се сдобие със собствена слава. При това доста скандална.
Валериева беше набедена, че е любовница на Валери Божинов и едва ли не е станала причина за краха на брака му с Николета Лозанова. В последствие се оказа, че дори да е имало нещо, то е било само за една нощ и Валери бързо отсвири Валериева. Заради което тя се покри в дън земя. Изглежда обаче Моника не се отказва лесно и е решила, ако не друго, поне до последно да дразни съперницата си.


Моделката публикува в личния си профил във Фейсбук снимка на огромен букет рози, съпроводени от многозначителното “Благодаря ти”. И разбира се, сърчица. И тъй като преди време Валериева се изфука по подобен начин с букет, който май беше от Валери, феновете са убедени, че целта й е да предизвика раздор между футболиста и Николета, които май са се събрали отново.
“Купила си ги е сама, 100%. Надява се да издразни Николета като я накара да вярва, че са от Валери, за да ги скара”, убедени са форумци. Други обаче смятат, че Моника няма нужда сама да си купува цветята. “Тя си има обожатели, сигурно са от някой от тях. Просто й се иска да са от Валери”, смеят се потребителите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment