Моника Валериева каза за Валери Божинов!
Ето го първото й интервю, което трябваше да видим в „Горещо”.
Водещата Венета Райкова обаче спретна подъл номер и гостуването на моделката се оказа плоска реклама, видя Kliuki.net.

Зрителите седнаха в събота вечер, за да чуят от Моника за връзката й с Валери, но останаха потресени, когато бяха излъчени едва секунди.


Отчаян ход на поповчанката, за да спаси рейтинга на предаването си. Разговорът беше отложен със седмица, но Моника няма да разкрие нищо повече от това, което ще прочетете сега. Моника Валериева свали маската за списание „Максим” и призна за отношенията си с футболиста.
Да, имали са афера, но нищо сериозно не е последвало.

Красавицата, която е определяна като двойничка на Николета, разказва, че просто се е позабавлявала с Валери. Разбира се, той е бил този, който я е потърсил и използвал момента да натрие носа на съпругата си.
Известно е, че Божинови претърпяха крах на брака си и след това се втурнаха да си отмъщават. На прицела на Валери се озовала и Моника, която нямала нищо против да изживее кратки мигове на наслада. Покрай това си навлече и скандална слава, заради която в момента я канят къде ли не.
По думите на Моника Валериева, Валери и Николета въобще не са на нивото й. „Моята среда е съвсем друга, критериите ми – също, без да искам да обидя някого”, намекна Моника след грубо изказване на Николета. Плейметката посочи, че не помни да са свързвали Валери с някоя успяла, ерудирана и хубава жена, че да се притеснява или натъжава. Николета дори определи Моника като кандидат-звездичка, а засегната й отвърна подобаващо.
Това e всичко, което Моника Валериева каза за Валери Божинов!

източник: kliuki.net

Leave a Comment