Това е най-тъжната Коледа на Радина.

Както се казва „Вълкът козината си мени, но нрава – не!”. Любимият на красивата родна актриса Радина Кърджилова – Деян Донков е тръгнал по други жени и то точно около Коледните празници, пишат колегите от kliuki.bg.

Тази новина бе съобщена от „България днес”, позовавайки се на свои читатели, които неволно станали свидетели на среднощните похождения на актьора.

В последно време Деян Донков често е бил забелязван в различни столични заведения, като винаги е бил в компанията на доста атрактивни почитателки. По думите на анонимните свидетели, актьорът се е забавлявал с фенките си до малките Radina 55 300×168 Вижте какво СПОЛЕТЯ Радина Кърджилова!часове на нощта, докато все така вярната му приятелка Радина го чака вкъщи.

Повече от година Донков не се беше отпускал по този начин и посещаваше светски събития единствено в компанията на половинката си Радина Кърджилова, която зорко следеше всяко негово движение. По всичко личи, че това вече е омръзнало на с*кссимвола и отново му е отпуснал края.

Изглежда Донков не си губи времето и бърза да навакса пропуснатото.

Явно отношенията му с Радина не вървят по мед и масло – коментират колеги от арт гилдията. Според тях Кърджилова кара най-тъжната Коледа в живота си – самотна и нещастна в отсъствието на любимия си.

източник: razkritia.com

Leave a Comment