Жени Калканджиева ще полудее от Тачо!

Манекенката тръгна раздърпана и цялата в черно, а хората не вярват на очите си, научи Kliuki.net. Красивата Жени е толкова смазана заради разсипания си брак, че вече място не може да си намери от мъка.

В момента Тачо е в Испания с детето им, където уж да реши какво ще прави занапред. Доколкото е известно той май вече е скъсал с любовницата си Зорница Линдарева, но все още не се знае дали отново ще бъдат заедно с Жени. Шестата ни по хубост в света трудно ще прости забежката, въпреки че за пред хората се прави на либерална, шушукат нейни познати.

Те знаят избухливия й характер и огромното его на Жени, което не може да преглътне подобно публично унижение.

А в събота в „Горещо” предстои грешницата от триъгълника да направи своята изповед. Трогателната й поява стартира с толкова широка усмивка, че зрителите започнаха да се чудят що за наглост е това. Венета Райкова пък е горда, че Зорница тъкмо на нея дала интервю, а отказала на други.

Е, явно Жени Калканджиева от своя страна е порязала поповчанката и не иска да говори пред нея. Каквито и приказки да изговори Зорница Линдарева, тя ще гледа да измие срама си, но едно е ясно – на съпругата надали ще й олекне от признанията…

Вижте сами как Жени Калканджиева ще полудее от Тачо, тръгна раздърпана и цялата в черно!

източник: kliuki.net

Leave a Comment