Мнозина нямаха търпение да видят на екран отново разкрепостената брадърка Зара, но се оказа, че красавицата има основателна причина да откаже на Нико Тупарев. Ако все още се надявате, че тя ще влезе в Къщата, то спрете да го правите.

Сексапилната реалити героиня няма никакво намерение да блесне пак, защото отлично знае какво я чака вътре.

Бившият й възлюбен Нед й е приготвил коварно отмъщение, с което щял да извади „кирливите й ризи” и да свали маската й пред цяла България. Както е известно, той е една от първите й връзки, които станаха обществено достояние, след като между двамата припламна бурна страст тъкмо в първото издание на това шоу. После обаче Зара тотално се промени, хукна след богаташи и заряза брутално буйничкия съквартирант. Нед потъна в дълбока депресия, защото много хлътнал по варненката, а тя му изневерила неведнъж и му забила нож в гърба като се превърнала в „златотърсачка”.

За всички тези пикантерии, Нед планирал да разкаже пред всички и да унижи ужасно Зара, която дори не подозирала за неговите пъклени намерения. Обиденият мъжага, който вече е татко, още не е преглътнал това, което тя му е сторила и взел, че се издал пред приятели какво й готви. Приказките стигнали и до Зара, която тъкмо умувала върху примамливата оферта на продуцентите. Дни след станалото тя окончателно ги отрязала и споделила, че достатъчно се наситила на слава и богатство. Брюнетката дори забила на остров Ибиса, за да е максимално далеч от интригите, които ще се вихрят всяка вечер в „Биг Брадър”.

Нед вече се изцепи по адрес на Зара като я нарече „кучка”, а на опитите на тризначката Надежда да разбере какво точно е станало между тях, той лаконично, но твърдо коментира: „I hate that bitch!”.

източник: kliuki.net

Leave a Comment