Плеймейтката отново е свободна, раздели се с гаджето си.

Плеймейтката Златка Димитрова е официално свободна. Красавицата скъса окончателно с женения бизнесмен Мирослав, с който доскоро излизаше. Повод за това са непреодолените й чувства към Багата, който тя от известно време упорито се бори да преодолее. Гаджето й обаче отказало да търпи чувствата й към друг мъж и я оставил.

За раздялата между двамата разказа приятелката на Златка, Елисавета. “Злати смяташе, че Миро е мъжът на живота й. Беше й обещал да се разведе заради нея. Планираше сватба само с роднини, близки и приятели. Мечтаеше за деца, но нещата приключиха след излизането от шоуто”, споделя тя пред „България днес“.

Според Елисавета Миро бил изключително обиден от факта, че моделката все още не е преодоляла чувствата си към Багата.

„”Каза й: Като започнеш да владееш нервите си, ми се обади. Засега не искам да те чувам.“, разкрива приятелката й.

Елисавета обаче прави още едно доста пикантно разкритие. През цялото време Златка играла роля, че се интересува от Благой, тъй като такава й била договорката с продуцентите.“ В шоуто Злати трябваше да се прави, че не може без Благой, а истината не е такава”, коментира тя. Ако това се окаже вярно, но моделката наистина е превъзходна актриса, щом успя да заблуди и зрители и съквартирантите, че още си пада по ММА боеца.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment