Спряганата за приятелка на бившия финансов министър Симеон Дянков Ирина Велкова окончателно го заряза. След като сдаде поста бившия финансист № 1, окончателно бе зарязан от младата си любима.

Официално бившият финансов министър сам е опитал да се отърве от Ирина. Дянков решил да скъса всякакви връзки и с България и окончателно да се прибере в САЩ.

Запознати обаче коментират, че Ирина е тази, която го е зарязала. След като бе изненадващо уволнен преди няколко месеца финансовият министър буквално изпадна в колапс.

За огромно разочарование на вече бившата си съветничка Дянков нямало как да финансира безкрайните й капризи и прищевки. Без достъп до парите на данъкоплатците бившия министър бързо останал сам
Малко след уволнението му Ирина се надявала, че ще може да живее на негова издръжка в Щатите. „Малката”, както я наричаха иронично колегите й от Министерството на финансите, раздаваше наляво и надясно заповеди от името на министъра.

Тя непрекъснато обикаляше из екзотичните части на света, като екскурзиите наричаше командировки и разходите си за тях отнасяше в графа ”служебни”. Последното екзотично пътешествие на Ирина беше до Мексико. Злите езици твърдят ,че Дянков е организирал този воаяж като последно сбогом към сътрудничката си, пишат от novini.bg.

Както изглежда обаче Ирина не изглежда никак разстроена, че двамата са разделени. Преди дни тя пусна снимки от пътешествието си малко преди Великден. Атрактивната брюнетка изглежда е готова за нови предизвикателства и завоевания.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment