Сладураната прекара Великден заедно с любимия си на гости на семейството си в Канада

Въпреки очакванията за един идиличен празничен уикенд с любимите й хора, изглежда ситуацията не се е развила точно така. Нина и Иън Сомерхолдър пристигнали в дома на родителите на българката в Торонто, за да прекарат заедно Великден, който за католиците беше през изминалия уикенд. Съседи обаче забелязали българката доста често да излиза на двора и нервно да пуши цигари, твърдят от Блясък. Това им дало повод да мислят, че родителите на красивата актриса не се разбират особено с настоящия й приятел.

Самата Нина също даде повод за подобни слухове, след като няколко дена преди празника пусна в профила си в Туитър съобщение: “Подготвям се психически за Великден със семейството”. Дали пък наистина Иън все още не е успял да спечели родителите на половинката си, въпреки, че двамата са заедно от 2010-та година?

Според запознати майката и бащата на актрисата наистина не били очаровани от факта, че дъщеря им се среща с 10 години по-възрастния неин колега, който на всичкото отгоре има и солиден опит с жените. Родителите на Нина се притеснявали Иън да не й разбие сърцето. Засега обаче се опитвали да запазят добрия тон заради щастието на момичето си.

източник: kliuki.net

Leave a Comment