Фолк певицата Преслава вече две седмици не си сменя дрехите. Изпълнителката изглежда е влюбена в новата си зелена рокля. Стройната като кукла Барби Преслава, очевидно е във възторг от новата си фигура. И се чуди какво да облече, за да подчертае тънката си талия.

През последните седмици Преси буквално не сваля зелената рокля от гърба си. Певицата бе с нея на редица участия миналата седмица и на полуфинала в “Гласът на България”  в понеделник вечерта .

Няма спор, че дрехата й стои като излята, но изпълнителката би могла да си разнообрази малко гардероба смятат фенове. Особено след като отдавна е обявена за певица номер едно във фолк бранша.

Пайнерката обаче изглежда влюбена в зеления тоалет, който почти не сваля от гърба си. А някои от феновете й се чудят дали не е толкова заета, че няма време да смени роклята си.

Самата фолк дива не крие, че е с изключително натоварена програма. А покрай ангажиментите си в шоуто почти не се спира. Освен това напоследък доста отслабна и това й личи.

Именно покрай новата си фигура Преслава имаше иделане повод да си освежи и гардероба. Певицата обаче май се е влюбила в зелената си рокля, която почти не сваля от гърба си.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment