Икебаната потресе всички в дискотеката с брадясалите си подмишници!

На афтър партито на „Къртицата” Деян Неделчев захвърли всякакви задръжки и се отразя тотално, разказаха за Kliuki.net присъствали на дивашкия купон.

„Целият потен и с тези косми отврати хората, но на него не му пречеше и се кискаше цяла вечер!”, споделят възмутени от гледката. Икебаната явно не е от съвременните мъже, които стриктно следят за хигиената си, а го е ударил през просото. Може дори да го е направил нарочно, твърдят други, които са запознати с вечните му провокации.

Важното е, че настроението е било на ниво и както изглежда Икебаната си е изкарал страхотно. Трябва да признаем обаче, че вълната, която избива изпод изрязания му потник, не е от най-лицеприятните кадри, които вече пълзят с бясна скорост в нета. Всички от Базата се стъкмили и наконтили за забавата, а само Икебаната дошъл разпасан и тотално неглиже. “Изложи се много, а после се чуди защо го обсъждат с лошо… съветвам го да си обръща повече внимание на външния вид!”, коментират го усърдно префинени дами.

Вижте сами как Деян Неделчев – Икебаната си навря космите в очите на хората, които бяха на афтър партито на „Къртицата”!

източник: kliuki.net

Leave a Comment