Изборът на новата „Мис България“ Нанси Карабойчева раздели на две зрителите. Фенове и зрители негодуват в социалната мрежа, твърдейки, че победата й е нагласена.

„Не е често, Джулия трябваше да спечели“, „Жалки сте с това, което направихте!!! Тази е безлична, Даниела и Джулия са класи над нея!!! „,Най-красивите БЪЛГАРКИ не участват в този цирк.“, „Тя изобщо не е достойна да спечели“, „Нанси няма шанс на Мис Свят…“, пишат потребители в мрежата. Успоредно с гневните изказвания се чуха мнения, че новата „Мис България“ е симпатична и миловидна, но няма запомнящо се присъствие, което да й осигури успех на „Мис Свят“.

От друга страна феновете на Нанси ревностно я подкрепиха. И заявиха, че тя е най-достойната победителка в шоуто. „Най-накрая да си изберем една достойна мис!“, „Тя го заслужаваше. Най-красивата е“, „Най-красивото момиче!“, „Прекрасна, Великолепна, чудесна, страхотна ….“, са само част от суперлативите за новата „Мис България“.

Коментарите между фенове и форумци обаче станаха повод за остри сблъсъци в мрежата и за подозрения, че вотът е нагласен. Разликата между първата подгласничка Джулия и победителката Нанси, бе едва 2%. Което накара мнозина да заподозрат нещо нередно.

Освен с титла и корона, Нанси се сдоби и с автомобил, подарък от организаторите. А дали новата Мис България ще се представи подобаващо на конкурса Мис Свят, тепърва ще видим.

източник: kliuki.net

Leave a Comment