Никъде не са обявени официалните резултати от зрителското гласуване

От няколко дена в интернет се появяват все повече и повече критики към начина на провеждане на елиминациите в петък вечер. Според правилника на шоуто на елиминации отиват двойките с най-нисък бал, даден им от журито. От там нататък зрителите решават кой да остане и кой да се тръгне чрез гласуване с смс-и. Именно тази практика разгневи феновете, които поискаха доказателства по какъв начин точно са разпределени гласовете им.

“Защо не давате класирането на зрителите?”, “От къде да знам, че наистина моите любимци са с най-нисък вот?” са само част от недоволните зрителски коментари. Съответно съмненията, че шоуто е нагласено стават все по-големи. Практиката за подобен род шоу програми е да се изнасят крайните резултати от зрителското гласуване. Риалити формати като Биг Брадър и VIP Dance винаги показват точния процент, с който даден участник или участници са изгонени от шоуто. И фактът, че в това издание на Dancing Stars водещите само обявяват кой напуска, без да огласят конкретни резултати, все повече дразни феновете.

Зрителите все повече започват да се съмняват дали парите, които дават за смс-и имат някакво значение. Припомняме ви, че още със старта на Dancing Stars се заговори, че шоуто е нагласено и победителят е предварително ибран. Времето ще покаже дали тези съмнения ще се окажат истина.

източник: kliuki.net

Leave a Comment