Лияна направи поредното отвратително впечатление, този път говорейки колко безумно харчи пари и как не ги цени, дочу HotArena.net.

Фолкаджийката реши, че в очите на Златка ще е най-удачно да говори за широките си пръсти и скъпите си придобивки, които са купувани с чужди пари.

Когато е била с бащата на детето й, Лияна оставяла непокътнати хонорарите си за участия. Харчила основно неговите банкноти.

Тъй като се чудила винаги, когато бившия й приятел пращал пари за нея и детето, решавала да ги харчи за GSM-и. Чалгаджийката стриктно описа всички марки пред Златка.

Наглостта й не спря до тук. След като Димитрова заяви позиция, че е безумно да се пръскат такива суми за скъпи вещи и че от своя страна би ги спестила, Лили наклони разговора в друга насока.

„Това е вид инвестиция. Сега ако реша да ги продам няма да взема по 15 000 на всеки, а по 8 000. Ама аз си ги държа в шкафа като бижута.“

Плеймейтката продължи да й казва, че това не е нормално. Даже я помоли да не говори за суми, когато в момента има толкова много хора, които се чудят какво да ядат. Злати ценяла парите, Лияна също спомена, че ги цени, но когато имала всичко даром, не се замисляла.

източник: hotarena.net

Leave a Comment