50 000 лева! Толкова смята да иска Николета Лозанова пред съда за месечна издръжка на малката Никол, научи HotArena.net.

Плеймейтката споделила пред приятелки, че на Божинов няма да му се размине така лесно, както с Алисия, която пък се цанеше за 20 бона на месец, с които да издържа малкия Валерко.

„Никол е момиченце, естествено, че ще има повече нужди. Скъпо ще му струва разводът на Валери“, клатела глава Лозанова.

Но това, разбира се, е само началото. Очертава се Втора съдебна война за Божинов, в която плеймейтката е запланувала кратко и ясно – да му вземе всичко!
Двамата имат къща в Италия, която Николета задължително ще иска за себе си. Червеното Ферари, което футболистът си купи след брака, също щяло да остане за Лозанова.

Плеймейтката смятала да последва примера на Алисия и за екзотичните почивки. Припомняме, че навремето певицата искаше от Божинов да плаща ежегодно по 4 екскурзии до Дубай за нея и Валерко.

Като негова съпруга обаче Николета се цели по-високо – всяка година с малката Никол трябва да имат осигурени поне една почивка на Сейшелите и една – в Бора-Бора.

Никол при Валери

Футболистът този път обаче е решен да не се дава лесно и според негови близки смята да се бори за детето. „Валери има основания да иска пълно попечителство над детето. Досега той е поемал основните грижи за Никол, докато жена му ходеше да се снима гола, и това се знае от всички. Дори само с професията й може да я дискредитира. Освен това, доколкото знам, имат предсватбен договор с клауза за изневери“, разказва известен юрист.

Ако това е вярно, нищо чудно, че Валери не признава за връзката си с Моника Валериева и в официално изявление съобщи: Сам съм. Според клюката пък Николета първа му е изневерила с Ники Михайлов и Валери има доказателства, които може да използва в съда.

„За мен в момента приоритет са децата“, намекна Божинов, с което даде да се разбере, че няма да се съгласи на срещи детето през уикендите и за лятната ваканция.

„По време на брака ни аз носех парите вкъщи и издържах Валери с фотосесии, така че не може да има претенции за нищо. Всичко придобито след брака, трябва да остане за мен“, киснела се Николета.

ВИЦ

След развода с Алисия Валери Божинов се възмущава:

– Няма справедливост! Откъде накъде ще й оставят на нея моето дете!

– Защо пък твоето? Не е ли и нейно?

– Ами виж сега, ще ти обясня с пример. Отиваш до автомата, пускаш му 50 стотинки и той ти дава чаша кафе, нали така?

– Да.

– Е, тази чаша кафе твоя ли е, или на автомата?

източник: hotarena.net

Leave a Comment