Ганчо, който е бивша барета и шампион по самбо, а впоследствие е работил в охранителната фирма на Бойко Борисов „ИПОН“, бил изгонен от властната Цветелина, тъй като системно отказвал да изпълнява нетипични за професионалния му ранг функции.

Преди около месец 40-годишният екскомандос придружавал в Париж щерката на Бориславова Веселина, която била на шопинг екскурзия със своя приятелка и със сина на Румен Пашата. Милионерските чеда пазарували из баровските бутици, а накрая Веселина връчила дузина торби на бодигарда си.

Ганчо обаче отказал да носи покупките с разумен довод: „Аз не съм носач, а охранител“. Бодигардът напразно опитал да обясни на капризната щерка на Цветелина Бориславова, че няма как да реагира с торби в ръце, ако някой или нещо застраши живота й.

След продължителен словесен спор самбистът все пак склонил да носи част от покупките. След завръщането си от Франция обаче Ганчо бил освободен от Цветелина Бориславова, която лаконично му съобщила, че не желае повече да бъде охранявана от него, тъй като получила информация, че гардът поддържа контакти със знакови престъпни авторитети.

„Сякаш Цветелина не се среща често с Румен Пашата и с Младен Михалев – Маджо?“, дивят се на решението на властната милионерка колеги на на-тирения охранител. Сред останалите гардове на Цветелина Бориславова върви мълва, че Ганчо е отстранен по друга причина – банкерката установила, че охранителят се вижда чат-пат със злополучния Стенли, който е бивше гадже на щерка й

Стенли придоби известност през 2009-а, когато Бойко Борисов призна, че го е ошамарил, тъй като онзи се отнасял грубо с доведената му дъщеря. В онзи момент Стенли бе подизпълнител на строежа на метрото в София и печелеше милиони левове от инфраструктурни проекти.

Днес той е щастливо женен за друга милионерска щерка – дъщерята на представителя на „Тошиба“ за България, от която има дете.

Що се отнася до уволнения Ганчо, той е започнал работа при вдовицата на Бай Миле Силвия Панаголова. 40-годишният бивш командос е назначен за шеф на охраната на гангстерската вдовица. Цветелина Бориславова пък е с нов охранител, препоръчан й от Калин Георгиев, бивш главен секретар на МВР. След като напусна полицията, Георгиев бе назначен за началник на охраната на Българо-американска кредитна банка, в която основен акционер е бившата приятелка на Бойко Борисов.

източник: skandalno.net

Leave a Comment