Проклятието, което тегне над предаването „Отчаяните съпруги” всява ужас в душата на Мая Савова. Водещата е много притеснена дали следващата разведена няма да е тя, разбра HotArena.net.

След новината за развода на Жени Калканджиева с Тачо, екранната й половинка е в истински ужас, че това ще се случи и с нейния брак със спортния журналист Крум Савов.

Мая споделя, че врачките, с които е говорила, са категорични, че самото име на предаването има лоши вибрации. С Вихра дори се опитали да направят ритуали за сваляне на проклятието.
Което изобщо нямало ефект и скоро след това Иван замени Вихра с колежката й Ирина. Първата пострадала от злокобата е бившата вече съпруга на продуцента Андрей, сръбкинята Даниела.

„Даниела повлече крак и тъй като миналото лято ни подмина, помислих, че това са глупости. Тази година, за съжаление, не ни пропусна. Нямам обяснение, но е факт, че една и съща ситуация се повтаря трето лято с трети човек и това не е случайно.

Вече съм доста притеснена, въпреки че се старая да проявявам разум и да не се поддавам на емоциите. Повтарям си, че ако нещо трябва да се случи в живота на един човек, то ще стане”, разсъждава философски все още омъжената Мая, пише „България днес”.

източник: hotarena.net

Leave a Comment