Bet365 България

Дали е добра бонус офертата от Бет365?

За да са по- силни аргументите, трябва да изтъкнем, че Bet365 спортни залози предоставят 200лв максимален бонус, което представлява 100% на депозита на играча, а Спортингбет оферира 50% бонус – като максималната сума е  100лв. Сами можете да прецените, че промоционалната оферта на бет365 е поне два пъти по-голяма на фона на останалите букмейкъри. Предимствата при промоциите на Бет365, в сравнение с тези на останалите букмейкърски сайтове не се отнасят само за бонуса за добре дошли. По- голямата част от бонусите на Bet365 България са в пъти по-добри и за останалите раздели- Казино, Бинго и Покер. Вече регистрираните фенове също взимат бонуси, особено ако залагат по- често. Това е едно от отличаващите предимства на Бет365, което го издига над конкуренцията и го прави водещ бранд.

За страната много малко сайтове биха могли да конкурират Бет365.

Какъв е бонуса за европейските футболни мачове?

Такъв бонус се дава за различни успешни комбинации или за множествен залог. Бет365 позволява на феновете си да усвоят до 100% за най- гледаните европейски първенства, също така и за груповата фаза и атрактивните елиминации в  Шампионската лига. Тази оферта е валидна за комбинации на 3 и повече избора, като има условие играчът да е заложил преди старта на срещата и да е при пазар Краен резултат а може и при Двата отбора да вкарат гол.

В случай, че цялата селекция е била спряна с кеш-аут, залогът няма да бъде приет. При положение, че е  използван частичен кеш-аут, бонусът задължително ще бъде изчислен в зависимост от останалата заложена сума от фена, направил избора коментира BgBets.

Leave a Comment