Мъжкият интернет-портал AskMen.com публикува традиционния си рейтинг на най-желаните дами за годината.

Рейтингът е съставен на основата на анкета, в която тази година са участвали два милиона и 400 хиляди мъже от различни страни по света. По крайния резултат от гласуването първо място в Топ-99 заема 22-годишната Дженифър Лоуренс. Младата актриса изигра главната женска роля във филма “Игри на глада”.

На второ място се оказа Мила Кунис, която води и в други класации по женска красота. Трета е моделът и актриса Кейт Аптън. Певицата Риана, която напоследък привлича вниманието със скандални разголени фотосесии, е на четвърто място.

В първата десятка на най-желаните жени попаднаха също актрисите Ема Стоун и Кристен Стюарт, както и моделът Миранда Кер. Любопитен е този детайл – че намиращата се в затвора Надежда Толоконникова, певица от скандалната група Pussy Riotе, е на 85-а позиция.

В списъка са още новото момиче на Джеймс Бонд – Беренис Марлоу, актрисата Кийра Найтли, пеавицата Бионсе, първата дама на САЩ – Мишел Обама, Кейт Мидълтън, Кейт Мос, Ким Кардашиян.

Спорно е дали наистина тъкмо тези са най-желаните жени, но това е претенцията на анкетата! Всъщност резултатите зависят от предпочитанията на участниците в допитването, както лесно може да се разбере. При всички случаи спорове ще има, но личностите от официалния списък наистина си ги бива!

източник: kliuki.bg

Leave a Comment