Синоптичката Никол Станкулова и певецът Орлин Павлов са най-красиви българи 2012. Те са избрани чрез едномесечно гласуване, пише „Вю София Реклама“.

Класацията е топ 50 на най-красивите българи. Тя събраза пета поредна година 25 жени и 25 мъже, които през отминаващата 2012 г. са заслужили вниманието и интереса на публиката.

С абсолютно мнозинство сред дамите още в първите дни на гласуването се открои Никол, която се представи отлично в тазгодишното издание на „ВИП Брадър“.

С 833 гласа тя задмина всички родни хубавици и знаменитости, а след нея на второ място остана най-добрата ни спринтьорка Ивет Лалова (с 567 гласа) и джаз певицата, която журираше „България търси талант“ Хилда Казасян (с 544 гласа).

За най-красив български мъж с 773 гласа беше избран Орлин Павлов. Така той повтори успеха си от 2009 г., когато за първи път успя да омагьоса читателите на модния сайт със заразително доброто си настроение, мъжественост и чар.

Поп певецът бе определен за най-красив българин на 2012 г., а след него в класацията по брой гласове е талантливият и секси актьор Захари Бахаров. Той от своя страна взе 616 гласа и за поредна година заема почетното второ място.

Веднага след него – с 487 гласа се нареди Иво Аръков, който познаваме от филма на Валери Йорданов „Кецове“, но също така е обещаващ театрал, който танцува, пее, свири на пиано, кара сноуборд и владее два езика.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment