Една легенда вече никога няма да е същата. Телевизионното предаване „Сблъсък“ вече ще е с нови водещи. След като 14 години Иван и Андрей бяха начело на авторското си предаване, сега те са решили да го напуснат, за да се захванат с нов проект – вечерно ток шоу.

„Сблъсък“ ще е с добре познатите си водещи още три седмици. След това вече ще бъдат избрани нови лица, които да поемат функциите им. Най-вероятно това ще бъдат Кирил Ефремов, който бе главно действащо лице в риалити предаването „Къртицата“, както и победителят от шоуто Любо, съобщава таблоидът „Всеки ден“.

Техните имена са сред най-обсъжданите в телевизията, като един от вариантите е да се направи допитване до зрителите, които да кажат кой искат да гледат начело на култовото предаване за напред.

Иван и Андрей от сега се занимават активно с концепцията на поредното ново предаване, което ще захванат. Те вече претърпяха един провал с предишния си опит за нощно предаване с „Шоуто на Иван и Андрей“. То бе спряно след края на втория сезон, когато тъкмо бе започнало да набира скорост. Със сигурност главен сценарист на предаването ще е отново Мирон Крумов.

„Не мога да разкривам официално какво точно ще бъде предаването, защото предстои да го представим, заедно с колегите от ТВ7. Но освен него, ние ще водим и лайфовете на „Къртицата“, така че нормално е вече да не можем да водим „Сблъсък”, за последно ще се появим там малко преди Коледа“, коментирал Андрей пред „Всеки ден“.

източник: pik.bg

Leave a Comment