От самото начало на шоуто ВИП Брадър най-коментираната тема е отношенията между Тервел Пулев и Лияна. И макар боксьорът публично да отрече помежду им да има каквото и да е, в откровен разговор с Йоана спортистът се изпусна, че всъщност има чувства към чалгаджийката.
“Има ли скрити чувства между теб и Лияна?”, в прав текст попита Йоко. На което спортистът бе да се усети отговори машинално “Има, как да няма”. Явно усетил се какво точно е итърсил, спортистът побърза да се поправи, обръщайки нещата на шега.


“Има скрити чувства, ама те всъщност са открити и няма”, оплете се Тервел в собствените си оправдания. Йоана също се усети, че боксьорът се опитва да замаже ситуацията, за да не изглежда отстрани, че действително изпитва някакви чувства към провокативната Лияна. “Имат си нещо там, ама заради камерите не иска да говори.”, коментират зрителите.
Други обаче са убедени, че Тервел просто се е пошегувал. “Бъзикаше се, то стана ясно. Опита се да бъде остроумен пред Йоко, ама не му се получи”, защитават любимеца си феновете. А дали това наистина е така, само времето ще покаже. Припомняме ви, че след като прекараха първите седмици в Къщата на ВИП Брадър в откровени свалки и закачки, Тервел рязко се отдръпна от Лияна, уплашен, че флирта им ще му навлече критики. Боксьорът дори публично се обясни в любов на половинката си Диана, заявявайки, че между него и певицата няма нищо.

източник: kliuki.net

Leave a Comment