Фолк певицата Алисия отново приятно изненада феновете си. Чаровната изпълнителка сподели преди дни, че заедно с половинката си Ники Михайлов смята да участва в известен конкурс в Холандия. Този път красавицата няма да се бори за титлата кралица на бала, а за приза най-сладка двойка на годината.

Състезанието ще се проведе в първите дни на февруари и съвсем не е някой случаен конкурс за двойки, пишат от skandalno.net. Самата Алисия споделила с приятелки, че той е организиран от една от най-известните рекламни къщи в Холандия. Първите три двойки ще си тръгнат и със солиден паричен бонус, а победителите ще получат 50 000 евро награда.

Освен финансовия стимул, подобно участие би се отразило добре и на кариерата на певицата. След като успя да привлече вниманието на американците с песента си „Близо до мен“, Алисия все повече се надява да направи международна кариера. А Холандия е отличен старт според самата нея.

„Сигурна съм, че двамата имаме голям шанс да спечелим, защото Ники е много популярен в Холандия. Парите не са толкова важни“, споделя още певицата. Нейни колежки отбелязват, че Алисия се надява по този начин да затвори устата и на Николета. Тъй като в последно време отношенията й с футболната съпруга са силно влошени.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment