Изборът на врати в София е повече от голям. Независимо какво търсите, със сигурност ще намерите няколко негови варианта. За съжаление, с големият избор идват и колебанията, а те често водят до грешки. Затова, решихме да Ви представим най-честите грешки, които хората правят, докато търсят врати София.

Ниската цена – Ниската цена на вратите трябва да извиква в главата Ви сигнална лампичка, че нещо с тях не е наред. Разбира се, всеки иска да сключи най-добрата сделка и да не влиза в излишни разходи. Значително по-ниските цени на интериорните и входните врати в София, обаче са постигнати със занижаване на качеството. Избирайки най-евтините врати, почти сигурно си гарантирате подмяната им след 1-2 години, защото до тогава вратите ще са дали куп дефекти! Инвестицията в хубави врати е дългосрочна, така че вместо да се хвърляте на най-евтиното, отделете време, за да намерите оптималното качество за определеният от Вас бюджет.

Не търсите гаранция – Вратите в София, не се отличават кой знае колко от всички останали стоки.Когато си купувате нов телефон искате той да има определен период на гаранция. Същото е и при входните и интериорни врати София. Получавайки гаранция ще бъдете спокойни, че дори вратите Ви да дадат някакъв дефект, той ще бъде отремонтиран.

Пропускате огледа от специалист – Много хора сами вземат мерките на вратите си и после отиват в магазина, където директно ги поръчват, а това води до много грешки. Най-добре е да викнете специалист, който да огледа помещенията и да вземе мерките. Така ще сте сигурни, че щом вратите пристигнат няма да имат дефекти.

Не внимавате при избора на цвета – в някои магазини, светлината може да променя цвета на интериорните и входните врати. В последствие монтираните врати в дома Ви изглеждат коренно различен цвят, от този, който сте избрали. За да избегнете това поискайте мостра на цвета. Много магазини за врати в София предлагат мостри, които може да огледате на подходящата светлина, за да сте сигурни в избора на цвят, най-добрите такива може да намерите в БОРМАН.

Leave a Comment