Една от най-популярните светски двойки Яна Акимова и Петко Димитров се чувстват на седмото небе от щастие. За пръв път седмици преди сватбата, двамата дадоха интервю като семейство.

Подготовката за щастливия ден тече с пълна пара, а влюбените нямат търпение да се венчаят. Те заявиха, че слуховете около сватбата им са само спекулации и красавицата не е бременна. В първото си общо интервю, Петко призна, че е луд по Яна и я обожава. Танцьорката не крие, че също е влюбена до уши и двамата веднага се усмихват щом се видят. Влюбените са убедени, че всеки от тях е открил сродната си душа в лицето на другия. И нямат търпение официално да станат съпруг и съпруга.

Петко сподели, че синът му Виктор се разбира прекрасно с Яна, а тя обожава малчугана. И че той ще бъде кум на сватбата им.

“Яна не е бременна — работим по въпроса”, пошегува се бизнесмена, пред списание Story. Влюбените си мечтаят за голямо семейство и искат поне 3 деца.

Що се отнася до Яна, тя се изповяда, че Петко не е причината да зареже Орлин. Танцьорката призна, че двамата са сложили край на връзката си месеци преди това, но просто го запазили в тайна. „Това, което исках в последните две години, бе да бъда в хармония и да се чувствам сигурна, да обичам и да съм обичана.“, сподели тя. И приза, че обича Петко и не се интересува от парите му.

източник: kliuki.net

Leave a Comment