Създателите на един нов “уред” обещават потресаващи резултати, но дали наистина технологията работи?!
Силиконовият тренажор против бръчки официално се нарича Face Slimmer Exercise Mouthpiece. Най-добре е да тренирате в празно жилище или да се заключите за заниманията си в банята, съветват от medikforum.ru. Всеки изглежда нелепо, направо идиотски, когато натика устройството в устата си. И въпреки всичко японската стока се харчи все по-добре!

Създателите й обещават упоритите занимания да доведат до пълно изглаждане на бръчките по лицето. При това за да постигнете идеала си не е нужно да си правите пластична операция – достатъчно е да напъхате в устата си гъвкавия силикон.
Пресованата силиконова форма се харчи в интернет по 70 долара. Тя се нахлузва върху зъбите и ви придава вид, като че ли сте напомпали джуки със силикон. Идеята е след като сте захапали формата, да правите различни гримаси и да издавате звуци. По този начин лицевите мускули се натоварват, а това изглажда бръчките. Производителите уверяват, че всекидневните занятия от по три минути дават видим ефект не след дълго.
Журналистката от вестник The Daily Mail – Клер Голдуин, решила да изпробва тренажора. Тя се занимавала с него вечер, след като сложела децата си да спят. Следвала пунктуално всички препоръки на производителя, за да бъде експериментът напълно чист.
След седмица реших да проверя има ли някаква полза от усилията ми – разказва тя. Разбира се, видим ефект не се забелязвал, но зоната около устата й била постоянно напрегната. Постепенно у Клер се появила непоносимост към силиконовите устни: колкото по-дълго ги използвала, толкова по-некомфортно се чувствала. Само при вида им започвало да й се повдига. Тя съкратила драстично времето за използването на уреда.
Приятелките на Клер смятат, че за две седмици лицето й е станало малко по-стегнато. Възможно е по-продължителният тренинг да даде друг резултат, но нямам нерви за това, признава Клер.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment