Майкъл Джексън е пишел тайно автобиография, разкрива в. „Дейли експрес“. Кралят на попа е оставил след смъртта си 600 страници, в които е разказал за най-трудните моменти от живота си. Бележките с размисли на певеца за преживяното от края на 80-те години до 2007 г. са придружени с рисунки и документи.

Джако обстойно се спира на най-болната тема в живота си – обвинението в педофилия. Той споделя чувствата и мислите си за последвалия грандиозен скандал и споразумението за 12 милиона долара с Джорди Чандлър, процеса за сексуално посегателство над Гавин Арвизо и оправдателната присъда през 2005 г.

Изтерзаният тогава Джексън заминава за Близкия изток, където започва да пише автобиографията си. Правата върху нея е получил негов бивш бизнес сътрудник, който още не е решил дали да издаде книгата.

„Майкъл е споделил размислите си, защото така и не е получил шанс да разкаже събитията от собствената си гледна точка. Имал е нужда да разкрие чувствата си“, казва негов близък за в. „Лос Анджелис таймс“. От ръкописа ставало ясно, че певецът е баща на Принс и Парис. Джексън не скрива разочарованието от близките си, които се интересували само от парите му и завиждали на славата му. Само майка си Катрин е описал с любов, защото разбирала деликатната му същност.

Кралят на попа почина на 25 юни 2009 г., след като личният му лекар д-р Конрад Мъри му инжектира смъртоносна доза от мощния анестетик пропофол в комбинация със седативи.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment