Фолк певицата Андреа се фука с нова придобивка. Изпълнителката се похвали с уникални дантелени очила за над 700 лева. Аксесоарите, освен уникати, били и дизайнерски. И за този лукс певицата се изръси повече от солидно.

Новата си придобивка Андреа показа на страницата си във Фейсбук. Тя дефилира с дантелените очила съчетани със синя рокля. Моделът в златисто е дело на дизайнерката Линда Фароу. И е част от пролетната й линия.

Проверка показа, че очилата се предлагат за шеметната сума от над 365 евро или повече от 700 лева. Дизайнерският аксесоар обаче е уникален по рода си и вероятно по тази причина фолк звездата се е охарчила толкова солено.

Не е тайна, че Андреа държи да си върне приза моден диктатор, с който се гордееше преди години. В последните месеци съревнованията й с Николета Лозанова я направиха за смях и певицата реши най-после да открие своя стил.

Последната й придобивка, макар и безбожно скъпа, определено й отива, смятат почитатели на звездата. Според тях Андреа този път наистина е засенчила колежките си с марковия аксесоар.

Тази есен дантелените очила се превърнаха в истински хит, особено след като Риана се появи с такива. Андреа побърза да не остане по-назад и си поръча един чифт от актуалните модели.

източник: kliuki.net

Leave a Comment