Вихра Петрова се връща в Нова ТВ и ще прави общо предаване с Нана!

Тази клюка витае из медийните коридори и вероятността да се окаже правдоподобна нараства. Както е известно,  Нана реши да се раздели с Иван и Андрей, както и с всички от екипа им, които прелетяха блоково при конкурентите в TV7. Водещата на “Съдебен спор” бе категорична в един момент, че иска да се откаже от кариерата си в името на здравето и живота. Променило ли се е това намерение? Очевидно да!

За Вихра се знае със сигурност, че след като Иван вече не е в Нова и няма да се налага да се срещат в работна обстановка, тя би искала да се върне. Двете с Нана са стари дружки и може би ще направят общ проект за предаване през уикенда, твърдят от hotnews.bg.

Че нещо от този род може би се крои, личи и от профила на Вихра Петрова във Facebook. Бившата “отчаяна съпруга” подгрява феновете си с емоционални редове за Нана и предаванията й, а потребителите “лайкват” лозунгите на Вихра и приятели за съживяване на скучноватите напоследък блокове на Нова през последните дни и за завръщането на Нана и Вихра на екран. Критици на Вихра не пропускат да припомнят в коментарите си, че тя е закъсала с парите, откакто не е на работа, и че в момента разчита само на издръжката от Иван. Каквото и да се злослови, тези млади и енергични жени имат право, а вероятно – и ще им се удаде възможност, да покажат какво могат. Защо да не приемем, че Нана има основателни причини да се отцепи от екипа на Иван и Андрей? И че Вихра напира да се върне в Нова не само заради парите, които не й достигат?

източник: kliuki.net

Leave a Comment