Грандиозна измама са сътворили от екипа на Нанси Карабойчева само и само, за да я изпратят на конкурса Мис Свят. Организаторите на родния формат – Мис България, са предоставили фалшива информация за българката на колегите им от световната продукция. Става въпрос за височината на нашенката. Както kliuki.net неведнъж припомня, според правилата на световния формат участничките, които биват допускани до него, трябва да бъдат по-високи от 170 см. А Нанси е точно 170.

Което според регламента означава, че българката автоматично е извън надпреварата и на нейно място трябва да отиде първата й подгласничка, пловдивчанката Джулия. За да не се стигне до там обаче Нанси и екипът й са решили да прибегнат до измама. Те са излъгали организаторите на Мис Свят, че блондинката е по-висока от реалното и е 172 сантиметра, което й позволява да вземе участие в надпреварата.

На сайта на Мис Свят 2013 Нанси е представена именно с тази височина. Което е сериозно разминаване с представянето й в родния формат, където носителката на титлата е показана с реалния си ръст – 170 сантиметра. Очевидно е, че родните организатори са решили да избегнат скандала, че са се издънили с избора на Нанси за Мис България и затова са прибягнали до лъжата.

Друг е въпросът какво ще се случи, ако екипът в Индонезия реши лично да се заеме и да премери претендентките за короната на Мис Свят. И цялата лъжа лъсне. “Ще я дисквалифицират, ето какво, и ще станем за смях с евтините си номера”, гневят се форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment