През 2012 година те бяха главни действащи лица в редица скандали и събития. Някои от тях бяха замесени от медиите, докато други умишлено ги създаваха, за да привлекат внимание към себе си. Последните до такава степен отегчиха с присъствието си обществото, че бяха обявени за най-досадните звезди на годината.

На първо място като най-отегчителна българска звезда бе определена Мис България 2009 – Антония Петрова.Интернет потребители масово коментират, че няма по-досадна и отегчителна личност от нея. Моделката обаче държеше да ни занимава всеки един момент от ежедневието си и омръзна на всички до такава степен, че накрая си спечели окончателно неприязънта на форумци.

Втората най-досадна звезда безспорно е Азис. Кралят на фолка също се стараеше да бъде на всяка манджа мерудия. И тъй като в последно време никой не обръщаше внимание нито на самохвалството, нито на песните му реши, че няма да мине и ден, без да предизвика някой скандал. Последния път обаче тотално прекали,  оскърбявайки грубо Алисия в новата си песен.

Със сигурност сред най-досадните звезди тази година отново се нареждат Николета Лозанова и Алисия. Двете дами през месец си спретват махленски скандали в социалната мрежа. И до днес феновете им се питат наистина ли не се понасят, или само вдигат шум около себе си, пишат от inews.bg.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment