Българка завъртя главата на Стивън Тайлър. Вокалистът на „Аеросмит“ хлътна до уши по родна красавица в Москва. По време на конкурса „Мис Вселена“, българската миска очарова роклегендата.

Стивън, който е ценител на красивите жени останал запленен от нашето момиче. И по време на паузите не пропуснал хубаво да я разцелува.

Мис България Вселена Венета Кръстева, представи страната ни тази година в Москва. Българката очарова аудиторията и възхити журито с чара и милото си поведение. Красавицата обаче не успя да стигне до финала и отпадна още на първия кръг в състезанието. Въпреки това пази прекрасни впечатления от конкурса.

Освен със Стивън Тайлър, който хлътна до уши по хубавицата Венета се срещна и с Доналд Тръмп. Преди да замине за Москва тя обеща да му разкаже повече за страната ни и да го покани в България.

Бизнесменът също е останал очарован от българката и дори се снима за спомен с нея. Засега обаче не е ясно дали красавицата го е поканила да посети страната ни, пише “Монитор”.

Междувременно короната на „Мис Вселена“ за седми път бе спечелена от венецуелка. Красавиците от латиноамериканската държава почти през година печелят конкурсите за красота. Всъщност конкурсите от години са се превърнали в бизнес във Венецуела. Където още от ранна възраст търсят подходящи момичета за световните конкурси из училища в цялата страна.

източник: kliuki.net

Leave a Comment